"De luxe van een hotel, het persoonlijke van een B&B"

 

Wist u dat ...

Guest Review Award 2018

Villa Envie heeft in 2018 een Guest Review Award van Booking.com gewonnen.

Alle gasten die hebben gestemd, bedankt! Een dikke 9,5 van de 10 is een prachtig gevoel. En voor 2019 gaan wij er weer volop voor. Graag verwelkomen wij u weer!


Villa Envie een nieuwe website heeft?

Villa Envie heeft een compleet nieuwe website. De site heeft een volledige metamorfose ondergaan en is nu nog gebruikersvriendelijker dan eerst. De site is nu goed leesbaar op een desktop, tablet of telefoon.

Daarnaast heeft Villa Envie vanaf nu de beschikking over een online boeksysteem waarmee het rechtstreeks boeken nog gemakkelijker is. Bij het boeksysteem vindt u onder de kamer ook een kalender waarmee u direct de beschikbaarheid van de door u gewenste kamer ziet.


U een dag gratis met het OV kan in Friesland?

Sinds 16 april is in het Friese merengebied en in het Drents Fries Wold een pilot gestart met een OV-dagkaart voor toeristen. Deze zogenaamde FryslânCard is een gratis dagkaart voor gebruik van een groot deel van het openbaar vervoer van Arriva in Fryslân. Toeristen die overnachten in de gemeenten Súdwest-Fryslân, de Fryske Marren, Opsterland of Ooststellingwerf én waarvan de verblijfsaccommodatie deze kaarten uitgeeft, kunnen gebruik maken van deze kaart.

Bij Villa Envie kunt u deze kaart krijgen.