"De luxe van een hotel, het persoonlijke van een B&B"

Route over de weg:

Vanaf Akkrum/Irnsum: Over de Zandslootbrug arriveert u op het eiland Terherne. Volg de doorgaande route door het dorp. Tweede straat rechts (tegenover witte boerderij) de Seine op en links aanhouden. Na 60 meter rechtsaf het Harspit op. Het eerste huis aan uw linkerhand is Villa Envie.

Vanaf Joure: Op de rotonde van Joure afslag Joure. Kleine rotonde rechtsaf richting Terherne. Volg de ANWB borden richting Terherne. Na de Heerenzylbrug arriveert u in Terherne. Direct na het bord Terherne linksaf de Seine op en links aanhouden. Na 60 meter rechtsaf het Harspit op. Het eerste huis aan uw linkerhand is Villa Envie.

Route over het water:

Wilt u uw reis niet per auto, bus of trein maar per boot afleggen? Geen probleem, over het water kunt u gemakkelijk en snel Villa Envie bereiken.

Over het water: Vanaf het Sneekermeer/Goëngarypsterpoelen naar de Zoutepoel richting Heerenzylbrug. Links van Heerenzyl ziet u een vaartje met een houten ophaalbrug. Zelfbediening van de brug door middel van een knop aan uw rechterhand voor de brug. De vaart doorvaren tot einde camping. Tegenover boerderij aan de linkerhand, rechtsaf. Aan het einde van de ‘baai’ ligt Villa Envie.